5.4.2017

If I fall apart, you know where to find my pieces




Käytiin sunnuntaina korkkaamassa mätsäreiden ulkokausi ja mikä olikin superia, että mätsärit pidettiin ihan meidän lähellä. Espoossa ei usein pidetä mätsäreitä, mutta meiltä meni ajaa viitisen minuuttia mätsäripaikalle. Tästä päivästä tein myös Mydayn, mutta nyt kuitenkin siihen miten itse mätsäri meni. Nina ja Ninan isä tulivat koukkaamaan minut ja Nemon meiltä vähän ennen yhtä. Ilmoittautuminen loppui yhdeltä, joten ajaltetiin mennä ihan viimetinkaan paikalle. Oltiin siellä just yhdeltä, ilmoittauduttiin ja asetuttiin odottamaan. Meidän numerot oli 525 ja 527 joten ajateltiin, että oltaisiin sopivasti peräkkäisissä pareissa.

Kismet


Treenailtiin koirien kanssa pari pätkää, Nemo veti tajuttoman hienoa ravia. Huomaa aina tuosta ruskeasta miten se oikeen terästäytyy, kun alkaa mätsäreiden ulkokausi. Se niin rakastaa olla ulkona, ei tule häkissäkään odotellessa liian kuuma. Nähtiinkin myös Kismettiä (ruskea flättinarttu, jonka esitin Kangasalalla 2015) sekä kuukauden Nanoa nuorempaa Pätkis-pentua. (Kismetin pentu) Siinä sitten odoteltiin, tuomari oli ihanan ripeä! Menin yhdessä kohtaa katsomaan missäs vaiheessa ollaan ja kehään kutsuttiinkin 525, 526 ja 527. Siitä juoksin häkeille ja sanoin vaan Ninalle, että me ollaankin samassa parissa.



Mentiin kehään, jossa ensin ravattiin ympäri. Nemolla oli sama super draivi menossa. Seuraavaksi tuomari tuli katsomaan ja naurettiin (taas...) Nemon hampaamattomuudelle. On se kyllä niin pöhkön näköinen, aina sille nauretaan. Tuomari katseli vielä ja saatiin molemmat punaiset. (minä et Nemo ja Nina et Nano) Siinä odoteltiin, että sinisten nauhakehät menisi ohi ja päästäisiin sitten mekin kehään vielä. Siinä saatiin tietää, että Kismet sai myös punaisen, joten oltiin siellä sievässä rivissä peräkkäin. Nauhakehissä tehtiin pieni ympyrä keskeltä ja seisotettiin. Tuomari sijoitti viidennen, neljännen ja kolmanneksi tulikin Nina ja Nano! Oikein hieno startti pikkuiselle aikuisten luokassa.

Kismet


Toiseksi tuomari ojensi mut ja Nemon mistä olin tosi yllättynyt, koska usein tuomarit ei sijoita kahta saman rotuista. Nemppa oli kuitenkin tosi hieno ja virtaa löytyi sitten olan takaa. Se on hoksannut, että takajalkaa on kiva aina liikuttaa. Tätä on vaikea reenata, koska se ei steppaile sillä muualla, kuin kehässä... Kaipa vain lisää seisomisreeniä. Mua jäi myös häiritsemään, että katsottuani videon minusta ja Nemosta huomasin, etten kehu sitä riittävästi. Tähän pitää ehdottomasti keskittyä seuraavissa mätsäreissä, että muistan kehua Nemoa hienosta suorituksesta. Tietenkin kehun sitä kehän päätyttyä ja annan nameja kehässä, mutta pitäisi muistaa myös sanalliset kehut.

Nemo PUN2!

Tuomari sijoitti vielä ensimmäiseksi Kismetin ja seisottiin siinä sitten flättien kanssa rivissä! Tosi mukavasti järjestetty mätsäri ja palkinnot (lue pinkki possulelu) oli varsinkin Nemon mieleen. Otettiin vielä parit palkintokuvat Nemosta ja Nanosta ja otin myös Kismetistä pari kuvaa. Se on kyllä myös niin hieno tyttö! Käytiin buffassa hakemassa ruokaa, ostin myös makkaran, joka tosin lensi maahan ja päätyi lopulta koirien mahaan. Sain onneksi korvauksesi toisen makkaran. Siitä suunnattiin kohti kotia ja kotona kävin vielä nappaamassa parit kuvat Nemosta tuossa kadulla. Tosi mukava päivä oli ja nyt odotan innolla seuraavia ulkomätsäreitä. :)


8 kommenttia :

  1. Niin hienoja kuvia taas ja Nemo on kyllä niin söpö!
    Pakko sanoa, että sun blogi on aivan ihana ja sun ottamat valokuvat inspiroi muakin kuvaamaan omia koiriani, jos vaikka joskus oppisin ottamaan yhtä hienoja kuvia kun sä ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tajuttoman suuri kiitos!! Aivan ihanaa kuulla sinulta tämä ja saada näin positiivinen kommentti. Treenin kanssa kuvaamisessakin kehittyy. :)

      Poista
  2. Onnea hienosta päivästä! Myös me oltiin mietitty sinne tulemista kun kerran oli lähellä, mutta jäätiin sit kotiin tokoilemaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja pöh, olisitte tullu. Toisaalta mun mielestä kans toukokuussa oli mätsäri Espoossa. Ootteko tulossa erkkariin? :)

      Poista
  3. Ihanat noi nimet XD pätkis ja kismet

    VastaaPoista
  4. Hienoja kuvia ja onnea menestyksestä! :) Itse taas kehun ja lässytän Missille koko ajan, kun meillä koirat koulutetaan ilman nameja niin vähän pakko kehua neitiä koko ajan ;) Ja onhan se aina niin suloisen näköinen kun sitä kehutaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme! ^_^ Ja voi että, mun pitäisi ottaa teiltä oppia. En edes tiedä miten mun kehuminen on jäänyt niin vähälle, tähän pitää todellakin keskittyä!

      Poista