24.12.2016

Painting smiles on everyone's faces


Näin mekin toivotamme vielä viime tingassa mukavaa joulua ja joulun aikaa. Peppi on ollut meillä tämän joulun hoidossa ja olen suunittelut ottavani kaikenlaisia kivoja kuvia. Säät ovat kuitenkin olleet harmaat ja sadetta tullut enemmän, kuin laki sallii, joten kamera on pölyyntynyt kaapissa. Tultiin jouluksi Porvooseen mökille ja otin kuitenkin eilen muutamat kuvat hurtista, jotka ovat tässä postauksessa. Tua tulee meille tammikuussa Karkin kanssa ja silloin viimeistään on pakko alkaa taas käyttämään aktiivisemmin tuota kameraa. Foreca on myös luvannut jo parempaa säätä, joten nyt kelpaa. :)



Olen päättänyt taas tulla takaisin bloggailemaan pienen tauon jälkeen. Teen postauksia silloin, kuin itse kerkeän tai on inspiraatiota. Kohta neljä vuotta bloggausta takana, enkä todellakaan halua lopettaa tätä mahtavaa harrastusta, mutta en tahdo sen olevan myöskään pakkopullaa. Jos postaustahti on hiljainen niin älkää pahastuko. Uskon, että jos laitan itseni postailemaan useammin jäljestä tulee vain tylsää eikä yhtä kivaa, kuin ennen. Muutin muuten blogin ulkoasua ja poistin kaikki ylimääräiset elementit. Tykkään siitä nyt kovasti, koska se on niin yksinkertainen. Tosiaan, rauhallista joulua vielä kaikille meiltä tytöiltä ja Nemolta!


1 kommentti :

  1. Ihania kuvia ja kiva jos blogisi muuttuu taas aktiivisemmaksi! :) Saikos Nemo paljon joululahjoja vai tuliko vain risuja ;D

    VastaaPoista