25.11.2016

Give me a break


Oon nyt päättänyt pitää blogin kanssa pientä taukoa. Mua ahdistaa hirveästi se, etten kerkeä postailemaan jatkuvasti tai postausaiheita kun ei vain ole. Koulussa on nyt koeviikko meneillään ja mulla on tosi paljon luettavaa, kemia meni eilen ja tulossa on vielä espanja ja uskonto. Ulkona on kans jatkuvasti tosi masentava sää ja siihen ei auta se, että mun kamera on yht'äkkiä hidastunut kauheasti. Ja jos on kiva sää niin ei mun kuvista näe mitään eroa aiempiin. Kävin tänään kuvailemassa Nemoa, mutta tuntuu vain, ettei mikään onnistu.


 Luulen, että te lukijat olette myös huomanneet tämän "pienen" epäaktiivisuuden. Peppi tulee kuitenkin meille hoitoon joulukuussa pariksi viikoksi ja jospa silloin saisi revittyä jotain kuvia! Koitan myös saada tehtyä niitä linkattujen blogien esittelyjä. Niitä on ihan hurjasti vielä esittelemättä ja noissa on tosi iso homma, mutta itsepähän päätin esitellä kaikki. Koitan kuitenkin noita saada tehtyä, kun on aikaa. Ehkä pian tulisi myös kivemmat säät ja saisin kuvailtuakin jotain. Jos joku haluaa ehdottaa postausideoita niin olisi ihan huippua. Kirjoittelen taas, kun kerkeän/postausinto saapuu takaisin. Lopettamassa en ole todellakaan, bloggaaminen on niin ihanaa. :)

Postauksen kuvat kesäkuulta.

2 kommenttia :

  1. Harmi! Mutta sen mukaan on mentävä miltä itse tuntuu! Mullakaan ei oo kuvat (koskaan) vähään aikaan onnistunut, tänäänki meinas jo itku tulla ku en saanu sellaisia asetuksia sitten millään, että Missistä ois erottunut jotakin.. Musta koira ja lumi on niin ilkeä yhdistelmä mun kuvaustaitojen kannalta (ja tietty adhd flatti ;D)..
    Musta ois kiva kuulla, että miten koiran omistaminen on muuttanut sua/sun elämää ja että onko ollut jotain mitä et olisi osannut odottaa pentua hakiessa tai sillee niiku tavallaa sun ja Nemon yhteisestä tähänastisesta elämästä sellainen kooste (tähän voisit käyttää vanhoja kuvia ;) ja kohokohtia teidän yhteisistä hetkistä! Haha, toivottavasti tajusit edes jotain :D

    VastaaPoista