31.12.2013

Karvaista uutta vuotta karvakamuille!

Olkoon vuotenne täynnä onnistumisia ja vähän vastoinkäymisiä, mutta vähän niitäkin, koska ne vahventaa. Panjoteam ja tytöt ruudun takana toivottavat kaikille mahtavanlaista uutta vuotta 2014. ^__^



Ja muistellaanpa hieman vanhoja ja laitetaan kollaasin muodossa vanhat kuvat puhelimelta. Muokkaamattomia siis molemmat.

29.12.2013

Rakkaus on♥

Tekaisin huvikseni musiikin inspiroimana pienen videon Pepistä ja Nemosta. En ollut varma puhutaanko musiikissa "she" vaiko "he", joten päätin laittaa molemmat koirat.



//Tosiaan huomenna on tulossa kunnollista postausta viikonlopusta ja jouluaatosta kera lahjojen esittelyn. Kiitän vielä kerran kaikille uuden nimen kannanottajille. :)

26.12.2013

Nimen vaihtuminen

Nemoa etsimässä on tosiaan nyt mennyttä. Banneria en ole vielä ehtinyt vaihtaa ja siinä on nyt väliaikaisesti tylsä teksti vain. Uusi nimi on siis PANJOTEAM, muistakaapa laittaa kommenttia mitä tykkäätte tai ette. :)

Vanha kuva Marraskuulta-13

Agiliitoa tai ainakin jotain sen suuntaista

Viime sunnuntaina Nemon kasvattaja oli varannut meille agilitykentän Lohjan koirakeskuksesta. Ihan uusi paikka mulle, ja nyt vasta kuulinkin siitä. Jokatapauksessa, me ilmestyttiin paikan päälle isän ja Nemon kanssa jo vartin ajoissa, vaikka navigaattori sanoi, että matkassa olisi kestänyt kauemmin. Niin siis miten lujaa me ajettiinkaan...?




Ensivaikutelma paikasta oli pimeä, mutta avara. Oli kaikki esteet ja A:ta lukuun ottamatta kaikki olivat hyvin maalattuja ja hyvässä kunossa. Olihan A-estekkin hyvässä kunnossa ja toimiva, mutta maali oli jo kulunut hieman pois. Ei annettu kuitenkaan maalin kulumisen häiritä meidän reeniä. Nemon kasvattaja on itse harrastanut agilityä monta vuotta edesmenneiden koirien kanssa. Katsotaan innostuuko Riitta taas, hää nimittäin menee Madden kanssa agikurssille tammikuussa...


   Nemon kasvattaja tosiaan kasasi sitten meille radan. Rata oli ensin vain hyppy-hyppy-takaaleikkauksen kautta putkeen. Jos joku ei termejä tiedä, kannattaa katsoa netistä. Toki alhaalla olevassa viedossakin näkyy takaaleikkaus. Toiseen rataan lisättiin sitten hyppyjen ja putken lisäksi A-este ja hyppy. Se näkyy myöskin videossa. Kolmannessa radassa mentiin sitten ihan erilailla, sitä en ala selittämään, koska sekin (yllätys, yllätys) on tietenkin videolla.



   Nemo meni erittäin siististi, joskin hieman laiskasti ja hitaammin, kuin yleensä. Loppuun Riitta meni vielä Madden ja Nemon serkun-Nakin kanssa hieman agilityä. Oikein hauska treeni oli ja ehkäpä uudestaan tammikuussa. Miten muuten teidän jouluaatto meni? Meillä meni oikein mainiosti. :)

25.12.2013

Frendimiittiä

Viime lauantaina oltiin tosiaan taas tapaamassa vanhoja tuttuja, nimittäin seropipoikia, Reneä sekä Roytä. Puistoon tultuamme ei poitsuja omistajineen näkynyt vielä missään. Sen sijaan puistossa oli iiiso mutalammikko, mutainen penger ja PALLO.



Pallo oli tietenkin heti ensinäkemästä Nemon omaisuutta, eikä siihen kukaan muu saanut koskea. Ennen R-poikien tuloa puistossa kävi saksanseisoja narttu myöskin. Ennen poikia tuli myös äiti- ja lapsi welsh corgi cardigan-tytöt, jotka viipyivätkin melko kauan. Puiston ollessa tyhjä sain myös otettua hienoja poseerauskuvia Nemosta. Niitä on vielä enemmän, mutta kokosin kuitenkin hienoimmat alla olevaan kollaasiin.


Suuri vesilätäkkö ja pallo.
Poikien tultua Nemo oli ihan yksinäinen. Poitsut juoksivat corgejen kanssa, mutta Nemon ainoa elämäntarkoitus oli suojella palloa ja olla sen lähellä. Jännää sinänsä, koska yleensä Nemo aina leikkii kavereiden kanssa? Ehkä Pepin poissaoleminen muutti Nemon leikkimismieltä. Saatiinhan Nemokin sitten vielä lopulta juoksemaan Renen kanssa.


Possujono! Pahoittelen kuvan suuruutta, se ei suostunut pienenemään.
 Niin ja olihan ne koirat pakko tunkea siihen penkillekkin vierekkäin istumaan. Ryhmäkuvat on aina niin kivoja. Muistakaapa käydä katsomassa Renen, Royn ja koirien omistajan blogi. Siihen pääsee klikkaamalla alla olevaa kuvaa. :)


Huomenna tulossa postausta luultavasti sunnuntain agilitytreenistä, joten eiköhän sanota, että huomisiin!

24.12.2013

Hyvää joulua! (+piparihaaste)

Hyvää joulua blogini lukijoille, seuraajille ja katsojille. :)


"Facebookin koira-aiheisissa ryhmissä on viime päivinä kiertänyt niin sanottu piparihaaste, jonka tarkoituksena on yksinkertaisesti kuvata koira pitämässä piparia suussaan."

23.12.2013

Luukku #23- Koirapuisto-videopostaus

 
Otsikkokuvassa (Lukku #23- NemoDay) on tosiaan virhe. Siinä pitäisi lukea NemoWay (ns. Nemon tapaan), mutta laiskana en jaksanut korjata sitä. :D

22.12.2013

Panta-ARVONTA!

Nyt saadaan siis käyntiin panta-arvonta, jossa palkintona on kaksi pantaa. Toinen lähtee toiselle voittajalle ja toinen toiselle. Säännöt, sekä palkinnot tulevat tässä!


Eiköhän kerrota heti aluksi mitä löytyy palkintona... Eli palkintona on joko vaaleanpuna/valkopalloinen säädettävä pistolukkopanta. Panta on kooltaan 32-50cm. Toinen palkintovaihtoehto on sini/valkopalloinen säädettävä pistolukkopanta. Tämä panta on kooltaan 36-62cm. Molemmille voittajille lähtee myös!! pieni yllätys pannan mukana. :)



  • Osallistuaksesi sinun tulee olla blogin lukija. Jos et ole vielä lukia voit liittyä oikeassa sivupalkissa olevasta Seuraajat-palkista.
  • Voit ansaita kolme arpaa tässä arvonassa.
  • Ensimmäisen arvan saat kommentoimalla sähköpostiosoitteesi, sekä olemalla tietysti lukija.
  • Toisen arvan saat laittamalla kommentin yhteydessä lempipostausaiheesi. (esim. minä tykkään tarvikkeisiin liittyvistä postauksista.)
  • Kolmannen arvan saat mainostamalla tätä arvontaa alla olevalla kuvalla sivupalkissasi. Blogipostauksessa mainostaminen ei siis riitä tällä kertaa.
  • Muista sanoa kumman pannan haluat. 
  • Arvonta päättyy 1.1.2014, joten siihen asti on aikaa ilmoittautua.
Alle vielä esimerkki.

Erkki.esimerkki@gmail.com, luen nimellä erkki
Mainostan arvontaa: http://erkinmaa.blogspot.com
Postausehdotus: tarina erkistä tms.
Haluan sinisen pannan.

Ja kuva, jolla mainostetaan:


Onnea kaikille arvontaan, sekä hyvää joulua!!

Luukku #22- Nemolle inhokkipuuhat hyviksi?

 

Meillä on haaste. Yritetään saada siis nyt Nemon inhokkipuuhia positiivisiksi asioiksi. Jotta tekin pysytte kärryillä lisään tähän suurimman osan Nemon inhokkipuuhista.


Nimenomaan linnuista ja kaikesta linnulle haisevasta irrottaminen.


Peseminen. Voikohan sitä edes saada hauskemmaksi..?


Seisominen. Toki Nemo seisoo hienosti ja häntä heiluu jos on lihapullia, mutta olisi kiva saada häntä heilumaan muutenkin.


Lintujen tuominen luokse.


Trimmaaminen hieman rauhallisemmaksi puuhaksi. Ettei Nempan tarvisi kokoajan liikehtiä jos vähänkin hipaisee korvan karvoja. (siis sisäpuolelta)


Esineiden pitäminen? Nemo ei tykkää pitää paljoa mitään suussa.

20.12.2013

Luukku #20- Kymmenen faktaa Nempasta

VAROITUS! Postauksessa ylisöpöjä pentukuvia...

1. Nemo rakastaa luita.


2. Nemo ui vain pallojen, lelujen ja risujen perässä, muuten se vaan kahlaa.


3. Nemo puree aina toisten koirien etujalkojen takapuolia.


4. Nemon paras kaveri on Peppi.


5. Jos joku meidän perheenjäsenistä on lattialla ja Nemo nukkuu lattialla, koskee Nemo aina jollain osalla lattialla olevaa ihmistä.


6. Nemo on tippunut meidän veneestä ainakin viisi kertaa.


7.  Nemo tykkää syödä kaisloja.


8. Nemo on tosi itsepäinen.


9. Nemo osaa erinomaisesti näyttelyseisonnan.


10. Nemo on maailman paras koira. ♥

18.12.2013

Luukku #18- Meidän kuulumisia


Käykääpä stalkkaamassa ja liittymässä seuraajaksi mun uudenuuteen Instagramiin, mut löytää sieltä nimellä _sanniig ja tästä linkistä pääsee instagramiini.



Koirat oppi vanhan tempun uudestaan. Nempan kanssa vasta tätä harjoitellaan, mutta Peppi on jo vanha konkari. Yllä Nemon versio tempusta ja alla Pepin.



Olin maanantaina kotona äänettömänä. (ääni ei siis kulkenut) Sain sitten hienon idean ottaa kuvia Pepistä ja Nemosta rusettien kanssa tyhjennettyäni muistikortin. Alla siis paaaaljon kuvia, olkaapa hyvät.


Pepillä pitää olla feikkisertti, koska se ei saa ikinä oikeaa. :D



Nemo on jotenkin... Unelias? :D