30.10.2013

Aurinko laskee!



Yllä vihdoin lupaamani Myweekend-video. Nyt on kiire kuvaamaan Nemppaa auringonlaskuun. Muistakaa heittää kommenttia. :)

26.10.2013

Kaljurotta näkee frendejä

Torstaina saapui tosiaan vihdoin ja viimein mun 1,5 viikkoa sitten tilatut sakset. Ohennus-ja trimmaussakset siis kyseessä. Tuli ihan kauhea syyhy saada heti niitä kokeilla, joten arvatkaapa mitä tämä tyttö teki... Menin ja vedin Nemon korvat kaljuksi. Itseasiassa parista kohdasta tuli karvattomat, mutta muuten meni hyvin.
huom. Ohennus-ja trimmaussaksien esittely ilmestyy luultavasti tämän päivän aikana Youtubeen tililleni NemoFlatti, joten jos jotakuta kiinnostaa niin käykääpä tsiigailemassa.



Eilen käytiin myös Leon kanssa ulkona. Jos joku ei ole lukenut blogiamme kauan niin Leo on siis musta 3-vuotias sekarotuinen rescuekoira (?). Leo on suunnilleen Nemon kokoinen, vähän isompi. Leolla on aina paljon sanottavaa, koko ajan pitää haukkua tai äännellä ihme ääniä! Kun Leon oppii tuntemaan on se kuitenkin aivan mahtava kaveri. :)

Yritys ottaa hieno taidekuva....

Leo


Löysin eilen facebookia selaillessani ns. kutsun pentutreffeille. Treffit järjestetään joka perjantai viidestä kuuteen Mustin ja Mirrin sisätiloissa/pihalla (Suomenojan Mustin ja Mirrin siis). Paikalla oli myös yhden mun tosi hyvän ystävän koiranpentu Rudi. Rudista on ollut kuvia blogissakin. (Esim. postauksessa "Nuori, tyylikäs ja varakas") Enintään koiria oli isojen puolella kahdeksan. Nemon lempikaveri oli ehdottomasti puolivuotias bordercollien narttupentu Nova.




Kuvailinkin teille jo osan perjantaista Myweekend-postaukseen ja tänäänkin ehdin kuvata vähäsen. Me lähdetään tosiaan kohta pentukurssille Siljan kanssa ja sieltä tulee materiaalia. Ja huomennahan onkin jo Lahti KV. Sieltäkin materiaalia pitäisi tulla.

24.10.2013

Grey clouds in the sky

Aivan tajuttoman surkea ilma, mutta sitäkin parempaa seuraa eilen Olarissa.


Lähdettiin tänään Nemon kanssa matkaan neljältä. Vaihdettiin bussia muutaman kilometrin päässä kotoa, mutta siinä sattuikin mutta. Reittioppaassa luki väärä bussinumero, joten piti vähän tehdä taikuuksia ja mennä väärillä busseilla. Päästiin kuitenkin vähän ennnen viittä paikan päälle Olarin koirapuistoon. Paikalle tuli tuttuja petsiestä, Rene-koira ja Silja+ Igor&Matilda. Koirapuistossa oli myös nelikuinen belgianpaimenkoiran pentu ja pari muuta koiraa. Ilma oli niin kauhea ja puistoon tuli uros, joten lähdettiin Siljan kanssa siitä sitten vieressä olevalle koulun kentälle. Siellä sitten Nemo ja Igor veti ihan täysiä koko ajan. Kuvat on vähän surkeita, mutta yritin kuitenkin säätää niitä jotenkin, vaikka en löytänyt mitään hyvää asetusta.



Kamukuva!
Tänään olenkin ollut vain kotona Nempan kanssa. Aamulla oli huono olo, joten jäin sitten kotiin. Nemosta kuuluu ihan ihmeääniä sen nukkuessa. Ja nykyään on kuolakin alkanut valumaan, kun otetaan herkut esiin. Huomaan myös erilaisia piirteitä koirassa. Pieni teinivaihe iskee esiin. ;)

Matilda <3


Pieni vertauskuva vielä yllä. Nemo 2kk ja Nemo 6kk. Huima kasvu. :D

23.10.2013

Superhyper mahtavaa!

"Siis ihan mahtava fiilis! Koira on hieno, ohjaaja on hieno, kurssi on hieno, JES!!"
tunnetila lauantain kurssin jälkeen.

  Oltiin tosiaan lauantaina ensimmäistä kertaa pentuagilitykurssilla. Tuli ihan mahtava fiilis, kun astui pitkästä aikaa Koirakoulu kompassin rakennukseen, koska tiesin, että tänään me treenataan agilityä. Meidän kurssilla on vain kolme koiraa kuudesta (mukaan lukien Nemo) ja mun mielestä se on tosi hyvä itseasiassa. Ohjaaja ehtii perehtyä paremmin meihin kolmeen.

Lätkäsin tähän kuvan, joka ei liity mihinkään.
    Ryhmässä on kuusi kuukautta vanha pikkunen villakoira, joka on ennen ollut jo agilitykurssilla. Toinen koira on sitten viisi kuukautta vanha dreeveri, joka on ensimmäistä kertaa ikinä kokeilemassa agilityä. Tälläkin kertaa meni tosi nätisti "jaot". Me saatiin mennä putkea, keppejä ja hyppyä + vähän pöytää. Ohjaaja on tosi kiva. Hän ei sano, että mennään huonosti, vaan kertoo missä on petrattavaa!


Ensimmäinen rata näytti tältä. ^ Olen pahoillani, että näistä ratapiirroksista tulee aivan hirveitä. En vain yksinkertaisesti osaa piirtää hyvin. Ensimmäinen tehtävä oli helppo. Mentiin kepit ja putki. Ihmettelin miten hyvin Nemo meni kepit, vaikka ollaan vähän vain treenattu kotona meidän huomiokepeillä. Siellä se pikkukettu pujotteli nätisti kaikki.


Ja sitten mentiin tietenkin toisin päin. Tämä tuotti meille kepeissä vähän vaikeuksia. Nemo meinasi koko ajan ohittaa ensimmäisen kepin tai mennä väärältä puolelta. Lopulta selvittiin kuitenkin kunnialla läpi.


Viimeisenä oli sitten putki-hyppy sarja. Nemo menee ihan älyttömän lujaa. En itsekkään kohta pysy enää perässä, kun tuo pinkoo täyttä vauhtia. Ennen valittajioita voin sanoa, että 10 sentin esteet kerran viikossa noin. 10 kertaa hypättynä on ihan ok pennullekkin. Näin meille on sanonut ohjaajat Koirakoulukompassissa ja Nemon kasvattaja. Viimeisen radan jälkeen treenattiin vielä pöytää, joka meni myös erittäin hyvin. Vähän välillä pudottiin alas, mutta jatkettiin uudestaan kunnes onnistuttiin!

En kestä tätä tunnelmaa kuvassa ;__;
Eli kaikin puolin postiivinen kokemus. Odotan ihan tositosi innolla seuraavaa kertaa jo. Meillä on kurssilla siis joka toinen kerta tokotilassa ja joka toinen agilitytilassa. Lauantaina meillä on siis tokotilassa. Sain blogiin vihdoin muokattua sivupalkin, joten toivottavasti tykkäätte. Blogi on  nyt ihan hirmuisen leveä, koska muuten se ei näyttäisi hyvältä.

   Muistakaapa myös vastata kyselyyn tai tähän, että minkälaisen postauksen haluatte sunnuntaina Lahti KV:sta, jonne menen Pojan ja Pojan omistajan kanssa. Videopostauksen? My Dayn? Vain kuvia? Minkälaisen? Nyt ei olla Nemon kanssa kauheasti puuhailtu lähipäivinä. Ilma on aika surkea, joten kuviakaan ei ole. Josko jaksaisin raahata kameran ulos, kun lähdetään tästä luontopolulle. Tai sitten en... Jokatapauksessa huomenna me mennään koirapuistoon Olariin, joten sieltä tulee nyt ainakin kuvia heti, kun ehdin ne muokata ja laittaa tänne blogiin.

22.10.2013

Onnea Nemo puoli vuotta!

Nemo 22.10.2013 6kk! <3 Onnea kaikille Nemon sisarukselle myös. :)

Tästä se kaikki lähti...

19.10.2013

Ronda a zero

Siis niin siistiä! Huomasin selatessani bloggeria, että teitä on jo yli 50 lukemassa blogiani. Osa lukijoista on osittain ehkä arvonnan takia lukemassa, mutta toivottavasti osa jää lukemaan arvonnan jälkeenkin. Ajattelin nyt siis tehdä teille spesiaalina videon ja erilaisen kuvapostauksen samassa paketissa. Spesiaali videona on Meidän 10+2 käytetyintä tavaraa ja kuvapostauksena on:

Parhaat ottamani koirakuvat Nemosta


Ihana tunnelma!
Tämä oli iso urakka selata kaikki ottamani Nemokuvat läpi! Laitoin ylle yhden parhaista koirakuvista ja alla näette Nemokuvia lisää! Nämä kaikki kuvat on siis mun Canon EOS 1100D:llä otettuja.


Mä en ole ikinä tajunnut miks tosta korvasta tuli sininen? :D








En enään ehdi etsiä lisää kuvia, mutta laittakaa vain kommenttia jos haluatte myöhemmin lisää kuvia. Voisin tehdä uuden, kun Nemo on esim. yhdeksän kuukautta vanha. Mutta kuitenkin, vielä tähän loppuun tämä 10+2 Nemon eniten käytössä olevaa tavaraa!

17.10.2013

Happy to be with you!

Meillä alkaakin lauantaina agilitypainotteinen pentukurssi, jee! Oon odottanut ihan hirveästi, että pääsin edes agikurssille ja nyt me päästään sinne. Katotaan nyt onko tiedoista hyötyä, kun ollaan jo kotona harrastettu agilityä. Aika jännää tosiaan ja ensinnäkin tositositosi kivaa. Ilmoittauduttiin itseasiassa nyt myös kolmeen näyttelyyn ja tilattiin trimmaus-ja ohennussakset. Vihdoin on saatu kaikki puts pois ja järjestykseen.


Tässä alla vielä pari syksyistä ja muutama ihan tavallinen kuva. Uudesta ulkoasusta saa muuten mielellään laittaa kommenttia, sekä osallistua arvontaan! Dogien esittelysivuja ei ole vielä muokattu valmiiksi, toivottavasti ehtisin nyt tässä lähipäivinä muokata. En saa varmaan kuvaajaa ylihuomenna agikurssille, mutta teen varmasti ratapiirrokset ja kerron kurssista teille myös! No, mutta tässä kuitenkin nämä kuvat.

Nemon 30 kiloa ruokaa tuli :D
Näyttääpä se oudolta!


16.10.2013

Spesiaalipaljon videoita!

Nyt on kyllä niin syksy, ettää.... Ja tänään on ollut tosi toiminnallinen päivä ja samanlainen on tulossa huomenna! Olen nyt tehnyt ns. 15 000 katsomiskerran ja 45 lukijan kunniaksi muutaman spesiaalivideon teille! Ensimmäinen spesiaalivideo on Nemon varusteet, joka on tosin kuvattu jo vähän aikaa sitten, kun olin kotona päivän. Siitä tuli nyt aika pitkä, mutta yritin parhaani mukaan leikata klippejä lyhyiksi.



Seuraava video on eilen kuvattu Nemon päivä. Siis tätä on toivottu kaikkialla ihan älyttömästi varustepostauksen lisäksi. Sanokaapa vain jos haluatte enemmän näitä! Videota tuli nyt kuvattua vähän vähemmän loppupäätä kohden, mutta ennen kuin kuvasin tokavikan klipin kävimme vielä toisessa koirapuistossa.



Ja viimeinen, muttei vähäisin video onkin sitten ohje-video Rahkaomenapiirakan tekoon! Jos kaipaat ihan kirjallista ohjetta niin paina tuosta Youtube-kohdasta videossa. Sieltä videon kuvauksesta löytyy ohje kirjallisena! Jos joku siis on innokas leipomaan, niin suosittelen tekemään allaolevaa. Oli muuten ihan taivaallisen hyvää!



Ja sitten niille, jotka eivät tykkää videoista löytyy tietenkin myös pari kuvaa! On tullut muuten otettua ihan kamalasti kuvia, mutta ajattelin tehdä niille erillisen postauksen, kun tuossahan noita videoita onkin jo riittävästi. Tässä siis vain esimakua meidän puuhista.

Ja tässä näkyykin miten kaikki voi mennä vikaan kamukuvassa..


10.10.2013

Syysiltoja ja pysyvä ulkoasu

-esittelysivujen muokkaaminen vielä kesken!-

Oltiin tossa muutama päivä sitten isoveljen kanssa yhdellä vuorella kuvailemassa Nemoa ja minua. Oli aivan upea auringonlasku ja sain viimein toteutettua kauan varastossa olleet ideat. Latasin tällä kertaa kuvat flickrn kautta, joten luulisi, että laatu olisi parempi. 



5,2kk

Mitäs muuten tykkäätte uudesta ulkoasusta? Halusin tehdä paljon pyöreitä muotoja, ja isoa tekstiä, niin sitä on helppo lukea. Itse tykkään tästä ulkoasusta ja luulenkin, että tämä kestää aika pitkään, ainoa on, että voin vaihdella talven tullessa värejä yms. Ulkoasun muokkaamisen kanssa tuli myös pientä ongelmaa. Blogger ei anna enää muokata _ollenkaan_ ulkoasua, joten en voinut mm. muuttaa sivujen tekstikokoa bannerin alla. Tai vaihtaa linkkejen värejä kaikkia esim. mustiksi. (Nyt on ne on ruskea-mustia) En saanut myöskään kuvista pois mustavalkoisuuseffektiä. (laita kuvan päälle hiiri niin se muuttuu mustavalkoiseksi.) Tämä ärsyttää niin samperisti, kun bannerikin nyt menee mustavalkoiseksi. 


Laittakaa vaikka tuohon alle kommenttilootaan kommenttia tästä. Saa antaa rakentavaa kommenttia, kunhan ne ovat kilttejä, eikä vain "huono ulkoasu"... Muuten sen verran sanon, että on tulossa ihan huimaa spesiaalipostausta kun on 15 000 katsomiskertaa. Nyt on siis 14 600, joten kaikki nopiaan katselemaan niin saadan erikoispostaus käyntiin!