25.6.2013

Mydayta

Lupailinkin sitä Mydayta- feat. Nemo & Igor. Laitan sen tuohon alle Mydayn kuvien kera!




Tommoinen video siitä sitten tulikin. Ja musiikin valitsi Karkki, kiitti! Olenkin tyytyväinen tuohon musaan, se on oikein kiva!







Kts. Nemon ilme.




Kts. Muuten Nemon uusi nimilaatta!





Erittäin taiteellista. Yritin...
Aamulla oli Nemon eka kunnon sade! Nemo oli ihan masentunut sateen takia ulkona ja sen karvat meni erittäin söpösti!

Laatu 10+!

Äsken Karkki oli meillä kattomassa Nemoa. Katottiin videoita, kuvattiin yhtä videota ja leikittiin Nemon kanssa. Villejä arvauksia mitä videota kuvattiin?

Karkki ja Nemo <3

(c) Karkki


22.6.2013

Kapteeni Nemo

Nemo pääsi siis torstaina ensimmäistä kertaa veneelle! Oli varmaan Nemon mielestä jännää, kun niin paljon vikisi! Kuvat kertovat enemmän, joten ne alle! Niitä onkin aika paljon...






























Nemon bf, Nooa :)


Kunnossa?
Alla vielä koostetta!

17.6.2013

Uusia kuvia Nemosta ja Nemon ruokinta!

Älkää pelätkö! Videopostaus tulee huomenna. ;)


Ajattelin teille tehdä tänään Nemon ruokinta- jutun. Vaikkei edellinen postaus saanut ruokintaan liittyen kommenttia, sai se kuitenkin kommentin ja kaiken kunniaksi eilen blogissani oli 150 näyttökertaa yhden päivän aikana. Mielestäni se on aika hyvä. Kaiken huipulle tänään tuli näyttökertoja yhteensä koko ajalta täyteen 2800!! W A U ! Vanhassa blogissani on nyt 5 000 (about) ja kuitenkin Nemoa Etsimässä- blogi on vasta muutaman kuukauden ollut pystyssä. Suuret kiitokset ja halit katsojille, lukijoille & stalkkaajille! :) Olette ihania! Ja julkaistuani postausen sain seitsemännen lukijan takaisin, jippii!! Kiitos, kiitos, kiitos. :)

Nemon ruokinta


  1. Aloitan ruuan valmistamisen jo edellisenä päivänä. Nemo painaa 5kg, joten otan noin. 3,6dl ruokaa koko seuraavalle päivälle. Laitan sen 3,6dl ruokaa kulhoon (kannelliseen) ja laitan saman verran (3,6dl) vettä sekaan. Sekoitan vähän ja laitan yöksi jääkaappiin.
15kg junnu ruokaa Nemolle kasvattajalta. Kiitos Riitta!
Kuivamuona ja oikealla vesi.
Vasemmalla juuri laitettu ruoka ja oikealla se jääkaapissa.
Valmis ruoka!



Ja hyvää on.

Uudet kuvat Nemosta ja yöunet-

Laitan tämän tekstin alle pari uutta kuvaa Nemosta. Nemo viime yönä muuten nukkui yllättäväm hyvin! Vaikka se inisi keskiyöllä sänkyni vieressä, se osasi kuitenkin myös nukahtaa. Fiksu poika! Oon erittäin tyytyväinen itseasiassa Nemoon. Se ei ole pissannut kertaakaan sisään, tuhonnut vielä mitään eikä se tee juurikaan mitään kiellettyä. Lisäksi poika osaa jo mennä melkein maahan käskystä ja istua käskystä, wihii! Huomenna laitan muuten lupaamani Nemon päivä-videopostauksen! Alla siitä intro, että kaikki innostuisivat.