1.7.2013

#♥Lepää rauhassa Temppu♥#

Tämä on se toinen juttu, josta kerroin. Tai, jota en halunnut kertoa. En halunnut eilen... Nyt kuitenkin pystyn siihen. Vaikka itkettää hirveästi, kun ajattelin Temppua, niin kirjoittamaan pystyn. Videon saatte joskus, ehkei milloinkaan...

Temppu♥ (c) N.H
 Eilen, 30.6 me oltiin Nemon kanssa eläinlääkärissä. Nemo meni jatkotutkimuksiin, joten me jouduimme odottamaan. Kun tulimme odotustilaan tunnistin takaapäin Tuulin ja Tuulin lapsen. Temppu makasi reporankana lattialla, nousi kuitenkin ylös, kun näki minut. Tempun häntä heilui. Yleensä Tempun koko takapää heiluu. Siitä jo tiesin, että joku oli vialla...

Temppu ja sen ihanat terveet silmät talvella 2013. (c) N.H

Tuuli sitten aloitti kertomaan mikä Tempulla oli. Kertomus oli paljon pidempi, mutta tiivistettynä se meni kutakuinkin näin: (tähän sisältyy myös minun kertomiani juttuja)

"Temppu alkoi oireilla viime torstaina (27.6). Kun Temppu pissasi, ei tullut muuta, kuin verta. Siitä jo tietää, että koira ei ole kunnossa. Sunnuntaina Tuuli päätti lähteä eläinklinikalle, Viikkiin. Siellä Temppu oli meidän ja yhden toisen potilaan jälkeen vuorossa."

Temppu terveenä. (c) N.H


Menimme heti katsomaan Temppua ja huomasimme, että jotain oli pahasti vialla. Tempun silmät "roikkuivat" alhaalla ja pääkin oli ihan maassa. Temppu oli ihan apaattinen ja rauhallinen. Tempulla oli myös HotSpot hännäntyvessä ja punkki korvan alla. (punkki oli vielä pieni). Seuraavaksi Tuuli kertoi:

"Ura ja Poika rökitti Tempun ihan kunnolla, kun oltiin mökillä. Siis ne alisti sen sillain, että Temppu oli ihan alimpana koirien arvojärjestyksessä. Temppu oli niin alistunut, joten se seuras minua kaikkialle ja haki minusta turvaa. Otin sitten Tempun tänään tänne eläinlääkäriin."

Näin tuuli kertoi. Lähdimme sitten äidin kanssa klinikalta kotiin, koska Nemo jäi sinne. Kotona kumpikaan ei pystynyt kuitenkaan nukkumaan... Saimme Tuulilta noin puolelta öin viestin.

"Temppu on nyt Tuiskun luona."



Temppu ihan tosi on siis nyt Tuiskun luona. Se saa juosta siellä vapaana. Kipu ja alistuminen ei enää peitä sen elämää. Temppu nauttii nyt olostaan sateenkaarisillalla. Siellä on kaikki hyvät narttujen tuoksut ja kevyt mennä. Jalat kantaa. 

Kiitos Temppu kaikista näistä kerroista, jolloin jaksoit meitä palvella ja viihdyttää! Olet ollut aivan ihana koira ja sinusta jää mahtavia muistoja kaikille! Pysyt aina sydämissämme. Muistamme sinua ilolla. Sinun tekemät asiat jäävät kaikkien mieliin, kiitos kiitos rakas Temppu! 

C.I.B FI MVA EE MVA LT MVA LV MVA JV-08 BALTV-12 MEI DAN TINDASTOLL
#Temppu#

Ei auttanut apu ihmisten,
ei rakkaus, rukous läheisten.
Olit toivossa päästä vielä kotihin kerran, 
mutta matkasi johti luo taivaan herran.

Sinua lämmöllä muistaen omistajasi Tuuli ja hoitajasi Nina. Sekä tietenkin minä, rakas Temppusein.

8 kommenttia :